“ETT RENT OCH FINT HEM ÄR 
GRUNDEN TILL stor frihet”

- Okänd

våra tjänster

Hemstädning

Vi städar åt privatpersoner i hela Stockholm. Vi utför både engångsuppdrag och återkommande städning varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller var fjärde vecka. Beställer du städning varje eller varannan vecka så är det samma städerska och samma dag och tidpunkt.

Beställer du månadsstädning eller var tredje vecka städning så kan tider och personal variera. Men vi försöker underlätta för vår personal och kunder att ha samma städerska varje gång. Vi håller samma kvalitet oavsett i vilken omfattning du beställer städning.

Första gången vi är hemma hos er så gör vi en bedömning på hur lång tid städningen kommer att ta i fortsättningen utefter vad ni har för behov.

Vi utför även storstädning och engångsstädning. Kanske behöver du extra städning inför jul, födelsedag, påsk eller sommar. Då tar vi lite längre tid på oss och gör en ordentlig genomgång av hela hemmet.

Vi vet att alla våra kunder är olika och har olika behov. Vi utför det mesta inom städning och anpassar städningen utefter våra kunders behov. Vill du ha något extra, prata med oss så löser vi det inom de timmarna som vi kommit överens om. Det kan handla om tvätt och strykning eller undanplockning av leksaker. Vi är här för att underlätta din vardag, så tveka inte att prata med oss om era önskemål så ska vi se till att ert liv blir lite lättare.

Detta ingår i hemmastädningen:

  • Dammsugning
  • Våttorkning av alla rum
  • Alla speglar putsas
  • Dammtorkning av alla ytor

Pris: 195 SEK/timme inkl. moms*

*priset avser kostnad efter RUT-avdrag.

Företagsstädning

Att kontoret ska vara fräscht är en självklarhet. Vi utför företagsstädning i både kontor och butiker. Vi kontorsstädar hos små, mellanstora och stora företag i Stockholm, Städningen kan utföras varje dag eller en gång i veckan. Vi städar både på dag- och kvällstid. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Garanty Städ får du alltid samma städpersonal och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid vara lika nöjd med resultatet.

När vi ändå kommer till ert kontor kan vi naturligtvis också fylla på förråden av förbrukningsvaror och mjölk till kaffet.

Pris: 312 SEK/timme ex.moms

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Trappstädning

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Stockholm. Första intrycket av välstädad trappuppgång ger dina hyresgäster ett mer trivsamt boende och ett positivt intryck för besökare.

Pris: 312 SEK/timme ex.moms

Fönsterputs

Läs mer: Att ha rena fönster hemma och på kontoret är en viktig detalj för innemiljön. Man mår helt enkelt lite bättre av det. Låt oss putsa dina fönster för bättre utsikt idag. Garanty Städ hjälper dig med fönsterputsning i Stockholm. Vi har under åren hjälp många kunder att få sina fönster skinande rena och gör blir lika glada varje gång av det skinande restultatet. Hos oss kan du vara säker på att du får fönsterputsning av högsta kvalitet.

Pris: 195 SEK/timme inkl. moms*

*priset avser kostnad efter RUT-avdrag.

Städning & styling

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Stockholm. Första intrycket av välstädad trappuppgång ger dina hyresgäster ett mer trivsamt boende och ett positivt intryck för besökare.

Pris: 312 SEK/timme ex.moms

Eco-cleaning

Vår ambition är att utföra den bästa tänkbara städningen på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Därför erbjuder vi våra kunder “eco cleaning” som innebär att vi använder produkter som såpa, vinäger, bikarbonat och andra helt naturliga städprodukter som varken är skadliga för miljön eller människor. 

“Eco cleaning” kostar inget extra och är du intresserad av detta och vill veta mer, kontakta oss gärna.